Office

Karl Lagerfeld

Amsterdam

Van historisch grachtenpand tot stijlvol hoofdkantoor

Modehuis Karl Lagerfeld verhuisde zijn hoofdkantoor van Parijs naar een rijksmonument op de Herengracht in Amsterdam. Het pand is volledig in stijl gerenoveerd. Het oude idee van vaste bureaus is losgelaten en er zijn flexibele werk- en ontmoetingsplekken gecreëerd voor een meer casual en informele omgeving. De identiteit van het merk is weerspiegeld in look & feel, daarnaast zijn ook de historische kenmerken van het gebouw gerespecteerd. Ontwerp door Framework Studio.

Delen

Zitbank

Onderbouw van Ceppo di Gre composiet

Scheidingswanden

Kasten bestaande uit samengevoegde, zwart massief gebeitste, eiken elementen.

Spreekruimtes

Wanden acoustisch afgewerkt

Wandkast

Massief eiken schappen, met decoratieve messing steunen.

Keuken

Gebeitst eiken fineer

Bar

In bedrijfsrestaurant